Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Studia Relax 3***, Železná Ruda

Egyszerű helyfoglalás itt: Studia Relax és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Železná Ruda foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Studia Relax (Magánszobák), szállás Železná Ruda, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Studia Relax. Minden foglalt szobának itt: Studia Relax lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Studia Relax milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Studia Relax mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.1

Studia Relax 3*** (Magánszobák), Železná Ruda

Špičácká 223, Železná Ruda, Csehország (Szálláshely a térképen)

Studia Relax
Studia Relax 1Studia Relax 2Studia Relax 3Studia Relax 4Studia Relax 5Studia Relax 6Studia Relax 7Studia Relax 8Studia Relax 9Studia Relax 10Studia Relax 11Studia Relax 12Studia Relax 13Studia Relax 14Studia Relax 15Studia Relax 16Studia Relax 17Studia Relax 18Studia Relax 19Studia Relax 20

Studia Relax is located 200 metres from the local ski facilities in Železná Ruda in Šumava National Park and offers ski-to-door access. The accommodation features a terrace and provides free WiFi.

Each studio contains a bed, a seating area with a sofa and a functionally equipped kitchenette. The bathroom is fitted with a shower. Parking is possible at a nearby location for free.

A local and a ski bus stop, as well as a train station Železná Ruda Město, are within 100 metres from the Relax studios. The nearest shop and restaurant are within the same distance.

The Špičák ski resort is 3 km away. Aquapark Zwiesel in Germany is reachable in 14 km. The Belveder brewery is closer, 1 km away. The surrounding area offers many marked cycling routes as well.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Studia Relax)

Általános

wifi a szállás egész területén

Szabadidős lehetőségek

síelési lehetőség, túrázás, kerékpározás, síelve közelíthető meg, sítároló

Recepció

utazásszervezés, poggyászmegőrzés

Közös helyiségek

terasz

Egyéb

fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, nemdohányzó szobák

Általános feltételek (Studia Relax)

Érkezés (órától): 14:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Studia Relax)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Studia Relax illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén. Még érkezés előtt egy bizonyos összeget át kell utalnia a szálláshelynek. A szálláshely a foglalást követően kapcsolatba lép Önnel, és tájékoztatja az átutalás részleteiről.