Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Osvěžovna Kandahár, Železná Ruda

Egyszerű helyfoglalás itt: Osvěžovna Kandahár és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Železná Ruda foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Osvěžovna Kandahár (Turistaházak), szállás Železná Ruda, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Osvěžovna Kandahár. Minden foglalt szobának itt: Osvěžovna Kandahár lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Osvěžovna Kandahár milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Osvěžovna Kandahár mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.2

Osvěžovna Kandahár (Turistaházak), Železná Ruda

Klatovská 412, Železná Ruda, Csehország (Szálláshely a térképen)

Osvěžovna Kandahár
Osvěžovna Kandahár 1Osvěžovna Kandahár 2Osvěžovna Kandahár 3Osvěžovna Kandahár 4Osvěžovna Kandahár 5Osvěžovna Kandahár 6Osvěžovna Kandahár 7Osvěžovna Kandahár 8Osvěžovna Kandahár 9Osvěžovna Kandahár 10Osvěžovna Kandahár 11Osvěžovna Kandahár 12Osvěžovna Kandahár 13Osvěžovna Kandahár 14Osvěžovna Kandahár 15Osvěžovna Kandahár 16Osvěžovna Kandahár 17Osvěžovna Kandahár 18Osvěžovna Kandahár 19Osvěžovna Kandahár 20Osvěžovna Kandahár 21Osvěžovna Kandahár 22Osvěžovna Kandahár 23Osvěžovna Kandahár 24

Surrounded by the Šumava National Park and set in Železná Ruda, Osvěžovna Kandahár offers accommodation in rooms, a ski-to-door access, a restaurant, a bar, a garden and a terrace Free WiFi is available and free private parking is possible on-site.

Each room at Osvěžovna Kandahár comes with a view and a private bathroom with a shower.

Other facilities offered at the property include ski storage. An array of activities can be enjoyed on site or in the surroundings, including cycling and hiking.

If you feel like visiting the surroundings, check out the Lanová dráha Špičák reachable within 3.2 km.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Osvěžovna Kandahár)

Szabadidős lehetőségek

síelési lehetőség, túrázás, kerékpározás, sítároló, síelve közelíthető meg

Étkezés

bár

Közös helyiségek

kert, terasz

Egyéb

nemdohányzó szobák, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó

Általános feltételek (Osvěžovna Kandahár)

Érkezés (órától): 15:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Osvěžovna Kandahár)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Osvěžovna Kandahár illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.