Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Apartmány Olympia, Železná Ruda

Egyszerű helyfoglalás itt: Apartmány Olympia és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Železná Ruda foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Apartmány Olympia (Apartmanok), szállás Železná Ruda, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Apartmány Olympia. Minden foglalt szobának itt: Apartmány Olympia lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Apartmány Olympia milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Apartmány Olympia mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.3

Apartmány Olympia (Apartmanok), Železná Ruda

Špičák 200, Železná Ruda, Csehország (Szálláshely a térképen)

Apartmány Olympia
Apartmány Olympia 1Apartmány Olympia 2Apartmány Olympia 3Apartmány Olympia 4Apartmány Olympia 5Apartmány Olympia 6Apartmány Olympia 7Apartmány Olympia 8Apartmány Olympia 9Apartmány Olympia 10Apartmány Olympia 11Apartmány Olympia 12Apartmány Olympia 13Apartmány Olympia 14Apartmány Olympia 15Apartmány Olympia 16Apartmány Olympia 17Apartmány Olympia 18Apartmány Olympia 19Apartmány Olympia 20Apartmány Olympia 21Apartmány Olympia 22Apartmány Olympia 23Apartmány Olympia 24Apartmány Olympia 25Apartmány Olympia 26Apartmány Olympia 27Apartmány Olympia 28Apartmány Olympia 29Apartmány Olympia 30Apartmány Olympia 31Apartmány Olympia 32Apartmány Olympia 33Apartmány Olympia 34Apartmány Olympia 35Apartmány Olympia 36Apartmány Olympia 37Apartmány Olympia 38Apartmány Olympia 39Apartmány Olympia 40Apartmány Olympia 41Apartmány Olympia 42Apartmány Olympia 43Apartmány Olympia 44Apartmány Olympia 45Apartmány Olympia 46Apartmány Olympia 47Apartmány Olympia 48Apartmány Olympia 49Apartmány Olympia 50Apartmány Olympia 51Apartmány Olympia 52Apartmány Olympia 53

Offering ski-to-door access and ski storage space, Apartmány Olympia is situated in Špičák, 300 metres from Funicular Špičák and 3 km from Železná Ruda in the Pilsen Region.

The accommodation features a satellite flat-screen TV. There is also a kitchenette equipped with a microwave, a fridge and a stovetop. There is a private bathroom with a shower in every unit.

Wi-Fi as well as free parking are provided free of charge.

Guests can enjoy various activities in the surroundings, including skiing and cycling.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Apartmány Olympia)

Általános

wifi a szállás egész területén

Szabadidős lehetőségek

síelési lehetőség, túrázás, kerékpározás, sítároló, síoktatás, sífelszerelés bérelhető a helyszínen, síbérlet kapható, síelve közelíthető meg, vízipark

Étkezés

kávézó a helyszínen

Közlekedés

transzferszolgáltatás (felár ellenében), transzferszolgáltatás

Közös helyiségek

piknikezőhely

Szórakozás és szolgáltatások családoknak

gyermekcsatornák

Üzletek

szuvenír | ajándékbolt

Egyéb

nemdohányzó szobák, családi szobák, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, bejutás kulccsal, tűzoltókészülékek

Általános feltételek (Apartmány Olympia)

Érkezés (órától): 14:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Apartmány Olympia)

Bejelentkezéskor érvényes fényképes igazolvány és hitelkártya felmutatása szükséges. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különleges kérések teljesítése érkezéskor, a rendelkezésre állás függvényében történik, és felár fizetését vonhatja maga után. Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Apartmány Olympia illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén. Még érkezés előtt egy bizonyos összeget át kell utalnia a szálláshelynek. A szálláshely a foglalást követően kapcsolatba lép Önnel, és tájékoztatja az átutalás részleteiről. A szálláson nem tarthatók legény- vagy leánybúcsúk.