Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Apartmány Domino, Železná Ruda

Egyszerű helyfoglalás itt: Apartmány Domino és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Železná Ruda foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Apartmány Domino (Apartmanok), szállás Železná Ruda, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Apartmány Domino. Minden foglalt szobának itt: Apartmány Domino lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Apartmány Domino milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Apartmány Domino mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.1

Apartmány Domino (Apartmanok), Železná Ruda

Špičák 84, Železná Ruda, Csehország (Szálláshely a térképen)

Apartmány Domino
Apartmány Domino 1Apartmány Domino 2Apartmány Domino 3Apartmány Domino 4Apartmány Domino 5Apartmány Domino 6Apartmány Domino 7Apartmány Domino 8Apartmány Domino 9Apartmány Domino 10Apartmány Domino 11Apartmány Domino 12Apartmány Domino 13Apartmány Domino 14Apartmány Domino 15Apartmány Domino 16Apartmány Domino 17Apartmány Domino 18Apartmány Domino 19Apartmány Domino 20Apartmány Domino 21Apartmány Domino 22Apartmány Domino 23

Located 100 metres from the Špičák Ski Area and 2 km from Železná Ruda, Apartmány Domino offers apartments with free WiFi, a TV, a fully equipped kitchen and a bathroom with shower.

A restaurant is just 50 metres away and supermarkets can be found 2 km away.

A ski bus stop is in front of Apartmány Domino and the Špičák Train Station is 350 metres away. The Čertovo and Černé Lakes are within a distance of 5 km.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Apartmány Domino)

Általános

wifi a szállás egész területén

Szabadidős lehetőségek

síelési lehetőség, túrázás, kerékpározás

Egyéb

családi szobák, fűtés

Általános feltételek (Apartmány Domino)

Érkezés (órától): 14:00

Távozás (óráig): 11:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Apartmány Domino)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Apartmány Domino illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén. Még érkezés előtt egy bizonyos összeget át kell utalnia a szálláshelynek. A szálláshely a foglalást követően kapcsolatba lép Önnel, és tájékoztatja az átutalás részleteiről.